ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

Условия за доставка на стоки

Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма Еконт. Цената на доставката е фиксирана:

  • До офис на Еконт- цената се изчислава от куриера.
  • До адрес- цената се изчислява от куриер на Еконт.
  • Безплатна доставка над 100 лв. до офис на Еконт.

Стандартен срок за доставка между 1 и 3 работни дни (изключение правят населени места, които се обслужват по график на Еконт). Всички поръчки, направени през уикенда или по време на официални почивни дни, ще бъдат обработени на първия работен ден.

При невъзможност пратката да бъде обработена, ще бъдете уведомени на посочения телефон от наш служител.

Разходите по доставката са за сметка на потребителя.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Как да замените продукт?

Свържете се с нас на email: info.dorabella@gmail.com или ни пишете в социалната мрежа Инстаграм.

Ако сте избрали нов артикул с по-висока цена, ще заплатите само разликата чрез наложен платеж.

Ако сте избрали нов артикул с по-ниска цена, сумата от разликата ще бъде върната чрез наложен платеж в рамките на 14 работни дни.

„Дорабелла“ ЕООД не се задължава да заменя продукти, които не могат да бъдат заменени поради липса на наличност от желаните продукти!

Моля, опаковайте пратката с оригиналната й опаковка с цел предпазването й от замърсяване или повреждане по време на доставката до нас.

Продукти, които могат да се заменят са тези, които отговарят на следните изисквания:

  • Продуктът не е носен или пран
  • Продуктът не е повреден и няма дефекти
  • Продуктът се връща в оригиналната опаковка, заедно с всички етикети, по начин по който е бил получен
  • Оригиналната опаковка не е повредена и няма дефекти

Транспортните разходи са за сметка на Потребителя.

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото да не възстановим сумата и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.

Как да върнете продукт?

В срок от 14 дни от датата на доставката имате право да върнете продуктите.

Изпратете пратката до офис на куриерска фирма Еконт гр. Габрово офис „Колелото“ с наложен платеж цената на продукта. Доставката е за сметка на клиента.

До: ДОРАБЕЛЛА ЕООД   Тел: 0889367901/ 0888810208

Връщане на продуктите се счита за завършено навреме, ако преди изтичането на 14 дневния срок от момента на получената стока, клиентът предаде пратката на транспортна фирма Еконт Експрес изпратени до посочения адрес на ДОРАБЕЛЛА ЕООД. Сумата от поръчката ще бъде възстановена с наложен платеж в срок до 14 работни дни.

Моля, опаковайте пратката с оригиналната й опаковка с цел предпазването й от замърсяване или повреждане по време на доставката до нас.

Продукти, които могат да се върнат са тези, които отговарят на следните изисквания:
Продуктът не е носен или пран

  • Продуктът не е носен или пран
  • Продуктът не е повреден и няма дефекти
  • Продуктът се връща в оригиналната опаковка, заедно с всички етикети, по начин по който е бил получен
  • Оригиналната опаковка не е повредена и няма дефекти

Транспортните разходи са за сметка на Потребителя.

При изработка на индивидуални поръчки, продуктът не може да бъде заменен или върнат!

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото да не възстановим сумата по вашата сметка и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.